Senaste nytt

Senaste nytt

postad i Lulu life | 6

ÄNTLIGEN!! Tack Björn för att Du öppet berättar om hur det varit att arbeta för TV4:s "mysprogram" Äntligen Hemma i dagens Aftonbladet Nöje. Skulle Ni som tittare känna till på vilket sätt många av programledarna och redaktionsmedarbetarna, inklusive mig själv, blivit behandlade genom åren skulle Ni troligen chockeras. Jag har fortfarande mardrömmar om nätterna som härrör till stora delar av den perioden av mitt liv och skulle kunna skriva en tjock bok om mina egna erfarenheter. Management by fear, mobbning och härskarteknik skulle garanterat vara tre huvudingredienser. Hatten av och all heder till Dig Björn🏼🏼 Ser fram emot att fortsatt se Dig i härliga program På TV3. @bjornchristiernsson @tv4 @tv3se @antligenhemma @aftonbladet #tv3
Senaste nytt

6 Responses

 1. Katrina
  |

  Hej Lulu
  Vill bara säga att det som nu kommer fram har jag anat, redan för flera år sedan, efter att ha följt programmet under längre tid. Man undrade ju vad som fanns under ytan av den till synes glättiga samvaro som framställdes. Men det var dina inslag som jag särskilt ville se, då jag tyckte att du alltid arbetade så respektfullt med de personer som ni ”gjorde om ” hos. Saknar dig och hoppas att Du återkommer i eget program.
  Hälsningar
  Katrina i Dalarna

 2. e
  |

  Tack för att du står upp när andra duckar för att rädda sitt eget skinn..

 3. Annette
  |

  Tänk att det kan vara helt annorlunda bakom kulisserna än vad vi ser i tv rutan. Tråkigt för jag har alltid gillat det programmet, men gillade det bäst när du var med. Har alltid ”Love bombat” dina inrednings reportage. Jag arbetar själv lite med inredning o är snart färdig Feng Shui konsult. Ringde dig för några år sedan och bad om tips när jag startade mitt homestyling företag (som jag inte har kvar). Då var du så hjälpsam. Tack för det!
  Jag hoppas få se dig i rutan igen framöver, gillar skarpt det du gör.
  Varma hälsningar
  Annette

 4. J
  |

  Äntligen kommer det fram något som jag misstänkt länge. Eller sedan incidenten i stockholmstrafiken jag var med om för några år sedan. Mr T verkar vara ett riktigt svin! Jag svängde in på en 30-gata framför en skola. Bakom mig kommer då Mr T med sin bil o börjar tuta. Jag blir sur på tutande gubbjävel o visar långfinger. Skulle inte gjort för han blev gaaalen! Körde om mig i hög fart o stannade varpå jag stannade med. Han kommer ut till min bil, öppnar dörren och skäller ut mig. Ja, jag erkänner att jag var dum som visade långfinger. Men han var verkligen helt galen och påpekade att jag inte behövde köra som en fitta även om jag såg ut som en, enligt honom..Min femåriga dotter hörde allt och vi har inte tittat på äntligen hemma sen dess.

 5. Fjalar
  |

  Något förvånad över att ni du och Björn stannat kvar så länge, om nu förhjållandena varit så usla som du beskriver.
  Därmed inrte sagt att jag tvivlar på dina/era upplevelser, men det har väl knappast varit brist på jobb inom ert arbetsområde – så varför inte söka nytt jobb myckert tidigare ?

 6. jan hallgren
  |

  Hej, hoppas du orkar med följande process och får upprättelse! Du den bästa tv inredarstylist hittills, känner avsky mot din kollega och arbetsgivare. Hoppas du finner nya vägar… allt stöd till dig! Mvh Tittarfans

Leave a Reply