Senaste nytt

postad i Lulu life | 0

Vilket dygn, vilket drag och vilka underbara människor. Club Alexandras återuppstod för en natt ombord på ett av Birkafartygen och dom som känner mig väl vet att just kryssningar är något jag försöker undvika MEN icke den här gången för att få chansen att tillsammans med @annikajankell och @margitaingwall få uppleva den där speciella clubkänslan som bara Alexandra behärskar att skapa ville jag inte missa för allt smör i Småland. (🏻bläddra för mer bilder) 1978 blott 17 år gammal klev jag över tröskeln på Döbelnsgatan för första gången hållandes Sighsten Herrgård i handen och samma kväll introducerades jag för Alexandra and the rest is history.. Jag har alltid beundrat Alexandra beyond words och HerreGud vilka underbara minnen och igår återupplevde vi en del av dom. Tusen tack för ett fantastiskt dygn @alexandracharlesvonhofsten @annikajankell @margitaingwall @birkacruises @erwikcommunication @alexandererwik @cottonclubstockholm @blossomtainton @buskayo #disco #funnight #memorylane TACK för bilden bästa @hansshimoda ️
Senaste nytt

Leave a Reply