Senaste nytt

postad i Lulu life | 0

Nu åkte den lilla skinnmössan på (fuskpäls!!) i grårusket. Den här tiden på året vill jag helst resa och det har jag ju gjort om än alltför kort och lite men jag känner mig ändå så ödmjukt tacksam varje gång jag sätter mig på ett plan till någon plats långt borta där det är varmt och solen skiner. Väl hemma så vill jag helst vara inomhus och mysa men har man två hundar ”tvingas” man ut och tur är väl det så jag rör på mig och får frisk luft. Visst kan tanken på att ha ett jämnare klimat och då helst varmt året runt vara lockande men det är rätt fantastiskt med alla årstider, växlande färger och temperaturskillnader. Tänk så vi uppskattar våren när den äntligen kommer för att inte tala om sommaren. Därav bestämde jag mig idag för att det är bra som det är. Kom nyss in, ska tända ljus och kakelugnar, ta ett varmt bad sen sätta mig vid datorn med en kopp varm choklad. Härligt va? Önskar Er en bra eftermiddag och en skön kväll. Kram!! 🕯️🕯#january #winter #cozy #alliswell
Senaste nytt

Leave a Reply