Senaste nytt

Senaste nytt

postad i Lulu life | 0

Hej alla mode och inredningsälskare. Som jag berättat tidigare så har jag många plagg som jag tycker är lika vackra att ha på mig som att hänga framme här hemma, som en installation för swipar du så ser du den upphängd i min hall likaså den gula ulljackan från @orterstrom swipa vidare så ser ett par av mina cowboyboots (från 50-talet) som står som dekoration ibland ostindiskrukorna från 1700-talet därför att jag älskar kontrasterna 🏼🏼 sist men inte minst: Ibland men bara ibland är det ok med konstgjorda blommor ifall dom sitter i vackra vaser. Silver/glasvasen kommer från @raja.market och den gröna ifrån @annuzzaab blev mycket info från mitt hem idag jo.. mockajackan med mynten och brodyr i ryggen kommer från @loveforeverchic #interior #interiordesign #fashion #vintage #cowboyboots #eclectichome #inlulusplace

Leave a Reply