Senaste nytt

Senaste nytt

postad i Lulu life | 0

Många vet väl vid det här läget att jag har en stor fablesse för cowboyboots. Jag har en ganska diger samling vill jag mena men till i eftermiddag ägde jag endast ett par Lucchese sen tidigare och kan man lite om ämnet vet man att just Lucchese är cowboybootsens Rolls Royse🏼 IDAG gick Lucas och jag in på Stadsmissionens butik på söder OCH vad hittar jag väl där om inte ett par Lucchese i det finaste skinnet av alla nämligen ormskinn för endast 400 riksdaler🏼 dom satt som en smäck i strl 37. Lagom slitna och alldeles ljuuuuuvliga. Bör sägas då är att ett par nya skulle kosta runt 17000:- så där visste dom nog inte riktigt vad dom fick in vilket inte personen som lämnade in dom kunde haft kunskap om heller. Vilket kap.. vilken lycka.. vilken underbar måndag🏼😇️ #lucchese @lucchese #materalistjavisst #happymonday @heart_throb_luke

Leave a Reply