Senaste nytt

Senaste nytt

postad i Lulu life | 0

Bilden togs en tidig morgon här på Mörkö. Kl var runt 05. Jag tog mitt första dopp en kvart senare och om jag velat hade jag kunnat lagt mig ner för att sola redan då för så varmt var det i luften. Det är första sommaren på nästan 30 år som jag inte lämnar landet för att försäkra mig själv och mina barn om att få sol och värme. Just idag regnar det. Äntligen och välbehövligt. Hur morgondagen och resten av sommaren utvecklas vädermässigt får vi se men hittills har den svenska sommaren varit som dom var när jag var liten. Känns overkligt nästan och sakkunniga berättar om att det är ”fel” och att tiden är ”ur led”. Jag vill sätta mig in i allt detta men först måste jag ändå få uttrycka min tacksamhet över att ha fått uppleva en av mina bardoms somrar på nytt. Tack vår Herre och moder Jord för alla dessa vackra dagar här i vår del av världen 🌎🌎 #thankyouforthesummer

Leave a Reply