Senaste nytt

Senaste nytt

postad i Lulu life | 0

Idag fyller min son Lucas 30 år. Det är 30 år sedan han låg där i min famn efter nästan 60 timmars kämpande. Envist ville jag ta med mig min prins och åka hem direkt. Detta tillhörde inte vanligheterna 1988, att mor, far och barn skulle lämna BB för att efter en så utdragen förlossning klara sig själva men det ville jag och det var ingen diskussion om den saken. Sagt och gjort. Blott ett dygn senare hade vi ett cocktailparty för alla våra vänner som den självklaraste sak i världen. Du låg vid mitt bröst så nöjd, fridfull och med ett leende på läpparna hela kvällen. Sen har vi följts åt Du och jag och lillasyster Nikki i vått och torrt och som alla andra mödrar tycker jag att Du är ett under och den mest fantastiska och kärleksfulla kille som funnits. Jag är så stolt över Dig Lucas och jag älskar Dig “to the moon and back a million times and more” Tack för att Du valde just mig. Det är en ära och en ynnest att få vara Din mamma️️ STORT Grattis min son, vi ses om några timmar och då ska vi fira i dagarna två.. eller tre.Kram/Mamma@heart_throb_luke #myson #happybirthdaytomyson

Leave a Reply