Senaste nytt

Senaste nytt

postad i Lulu life | 0

Hej och go fredag allihop. Det har snart gått 4 månader sedan #metoo drog igång och igår kväll satt jag och läste igenom en del av de mail som kommit sen nyår och försökte, så gott jag kunde svara på flertalet. Det är mestadels med värme i hjärtat och ett leende på läpparna som jag läser om era erfarenheter av den positiva förändring som skett och sker på arbetsplatser, i hemmen och på skolor. Svårt att verbalisera den lycka jag känner i ärlighetens namn. Ni vittnar om mod, styrka och beslutsamhet på ett sätt jag aldrig kunnat drömma om och jag blir självklart rörd till tårar över att Ni fått mycket av ert mod tack vare Cissi Wallin och mig. Att vi var era visselblåsare och inspiratörer MEN sen hävdar jag och det med bestämdhet att det var Ni själva och ALLA tillsammans som hjälptes åt, fanns och finns här för varandra. Alla Ni som ännu inte vågat.. vi finns här. JAG finns här och ifall en chef inte gör sitt jobb, nämligen lyssnar och agerar så ska jag med glädje ringa upp vederbörande personligen åt Er. Glöm sen inte alla de fantastiska organisationer ni kan få hjälp ifrån. Barnen till exempel. Viktigast av allt!!!!! @treskablinoll med Patrik Sjöberg @242patrik och @elaineeksvard i spetsen finns där för Er. @tryggabarnen är en annan. @minupprattelse @cissiwallin en annan. @makeequal för arbetsplatser ännu en. Ingen och jag menar INGEN ska någonsin behöva känna sig trakasserad, mobbad eller diskriminerad längre snälla påminn varandra. Stötta och lyssna och hur svårt det än kan kännas VÅGA VARA MODIG för Du är inte ensam. Aldrig mer!!!! Jo.. jag vet, TV4-ledningen sitter kvar och det upprör många fast nu tänker jag så här.. Låt dom! Med förhoppning om att dom städar upp på ett banbrytande sätt, ber om ursäkt, gottgör och med all den erfarenheten kan föregå med ett jävligt gott exempel för hur ett bolag kan gå från katastrof till föredöme. Återigen.. Den som lever får se.Kram️ #metoo #tillsammansärvistarka #mod #duärinteensam @cissiwallin @advokatmassifritz

Leave a Reply