Senaste nytt

Senaste nytt

postad i Lulu life | 1

My day so far.. 16.634 steg runt Djurgården i rask takt och föreställningen "Uppenbarelsen" på Dramatens lilla scen. Motion och lite kultur🏻rekommenderar pjäsen. Sju skådespelare och en miljard petflaskor på scenen Tack @evavonwernstedt Både Ni och pressen undrar lite mer om utredningen… Jag berättade som sagt allt för utredarna på Setterwalls advokatbyrå igår. Det tog som jag skrev igår 3 tim och 24 min. Juristtjejerna som antecknade så pennorna glödde har helgen på sig att renskriva och färdigställa rapporten som om jag förstod det korrekt kommer lämnas till styrelsen redan nästa vecka. Dom lät mig förstå att allt jag berättade inte skulle komma med i rapporten. Tyvärr. Något om att dom behövde hålla sig inom vissa "juridiska ramar" vad nu det innebär. Jag spelade i varje fall in allt och det första jag tänkte när jag lämnade det eleganta kontoret på Sturegatan var att jag helst skulle vilja skicka hela ljudfilen till styrelseordförande Thomas Franzén. Vi är rätt många nu som varit hos Setterwalls och berättat så det är inget litet arbete dom nu sitter och färdigställer. Jag känner mig fortfarande trött och medtagen efter att ha berättat men det finns också en väldigt stark känsla av befrielse. Tänk på det alla ni som sitter och fortfarande är rädda för att berätta Er historia.. Du har allt att vinna och Du är inte ensam. Det kommer Du aldrig vara. Inte längre️Jag tror att alla vi som fått redogöra för våra erfarenheter till Setterwalls gällande TV4 blivit ännu mer övertygade om det faktum att ledningen omöjligt kan få förtroendet att sitta kvar. Dom har mörkat och skyddat inte bara en förövare utan flera och dessutom under lång tid. Ska kanalen någonsin få tillbaka sin trovärdighet och sin status så måste styrelsen visa för kanalens tittare, alla annonsörer och aktieägare att man förstått allvaret i det som fått ske och agera därefter. Låt oss hoppas och be för att den här skandalen kan komma att bli prejudicerande, att man i framtiden inom alla företag och bolag, stora som små med bestämdhet kommer säga… -vi kommer aldrig göra en "4:an". Den som lever får se. #tv4 #avgå #metoo
Senaste nytt

One Response

  1. Brandon Lee
    |

    Man ska ligga steget före sägs det, du ligger 6634 steg före, bra jobbat. Apropå att ligga steget före gentemot TV4, jag har svårt att tro, att Almqvist eller Franzén hos Bonnier skulle vara villiga att skjuta sig själv i foten genom att misskreditera sin personal även om de är medvetna om att personalen har misskött sig åt det grövsta, personer som de ovannämnda behärskar konsten att tiga ihjäl sanningen inbakad i en rättsprocess utan teknisk bevis som grund när ord står mot ord. Jag personligen skulle mer än gärna se individer som Timell, Virtanen & co kors fästade som ett avskräckande exempel i lagens mening, men alla är inte lika inför lagen så länge som kung mammon styr kungariket Sverige, det är tyvärr som du säger, det hela handlar om pengar och vinstintressen och ingenting annat. Jag hoppas att du liksom alla andra kvinnor i Sverige och världen över får det rättelse som ni är förtjänta av, jag har aldrig haft speciellt höga tankar om dessa ”PK feminister” som seglar under falsk flagga, det är väl som min mor brukade säga till min syster, : Det är alltid dem ”snälla” killarna som är värst. Ha det fint, och lycka till i din kamp mot ”kungariket Bonnier AB”.

Leave a Reply