Senaste nytt

Senaste nytt

postad i Lulu life | 0

Idag har jag suttit vid datorn i mitt kök och gråtit.. tack för alla fina ord och ert kärleksfulla stöd ️️Det som fått mig att gråta av sorg, smärta och ilska idag är alla de mail ifrån kvinnor som berättat era egna historier och upplevelser och jag är mållös. Fullkomligt mållös Det som skrämmer mig mest förutom all rå brutalitet vissa av Er vittnar om är just den hemska tystnadskulturen som vi har levt i och som bottnar i skam, skuld och rädsla precis som det gjorde för mig men snälla..jag ber kan vi nu bryta denna tystnad för tid och evighet. Det jag fått läsa och ta del av idag och det jag själv varit med om och sett andra drabbas av får aldrig hända våra döttrar och inte våra söner heller för den delen. Nu får det vara nog!! Det är många huvud som rullar omkring oss för det pågår en revolution och den måste nog få fortgå till allt skit kommit till ytan och rensats bort. Det handlar inte bara om ett "isolerat rötägg" som sprider en obehaglig doft som ska vädras ut utan snarare stanken från ett helt släkte stinkande svin som fått härja fritt så håll bålen igång och yxorna slipade för vi har nog inte sett slutet på detta än. Tyvärr! MEN sen vänder det 🏻 jag lovar och tack vare #metoo️ och tack vare att vi är så många så kan det aldrig gå tillbaka till hur det varit🏼 visst blir vi lyckliga när vi tänker på det 😀🏻️️️🏻
Senaste nytt

Leave a Reply