Senaste nytt

Senaste nytt

postad i Lulu life | 1

Jag märker när jag läser vissa kommentarer på inlägg jag gjort de senaste veckorna att alla kanske inte helt förstått bakgrunden till varför jag gjorde inlägget där jag jämnförde Timell med Weinsten men om ni går in på Aftonbladet.se/plus så ligger den första studioinspelningen med mig där tillsammans med en ganska ingående summering av allt som hänt kring #metoo klicka bara på "intervju". Dokumentet förtydligar också förloppet för de senaste veckornas händelser. I övrigt hoppas jag att ni har en skön och avkopplande kväll. Det har jag. Det är helg och det är skönt med vila och nästa vecka fortsätter kampen för att få TV4ledningen att avgå. Jag och många med mig har blivit kontaktade av Setterwalls advokatbyrå som ska göra den externa utredningen som sägs ska bli offentlig. Om så är fallet kommer det förhoppningsvis om inte förr bli en omöjlighet för ledningen att sitta kvar. Den som lever får se men en sak som jag vet med säkerhet är att detta kommer förändra tillvaron till det bättre för så många på ett sätt vi nog aldrig kunnat drömma om. Det gick fort. Det går fort. Därför att vi är så många som inte längre är rädda. 🏼🏼🏼🏼🏼🏼🏼🏼🏼🏼🏼🏼 🏼Tack för allt stöd och allt ni delar med Er av. Varm Kram till Er!️#metoo️ #tv4 #avgå
Senaste nytt

One Response

  1. Nicolas
    |

    Vill bara säga tack för att du delade med dig. Förstår att det varit otroligt tufft och jag tycker du är väldigt modig. Det är helt sjukt hur du blev behandlad av ”honom” men som du även säger, av ledningen på TV4. ”Bring him on” – det du skrev om hjälplöshet, om att skära dig bara för att… man måste, allt det där känner jag igen från min egen historia och är imponerad av att du delar med dig. Önskar att jag också gjorde det någon gång, eftersom du får mig att känna mig mer mänsklig och inte ensam. Idag mår jag bra, men alltför lång tid har backspegeln varit större än framrutan. Tack igen för att du finns och har kämpat. Hoppas allt är bra med dig och all lycka till med allt vad du gör i resten av ditt liv.

Leave a Reply